1945 Ankara doğumlu. 1970 İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu. Özel tiyatrolarda , Devlet tiyatrolarında çalıştı. 1977 yılında Şehir Tiyatrolarına katıldı.

100' e yakın oyunda çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Tiyatro çalışmalarını Şehir Tiyatrosu'nda sürdüren sanatçı pek çok oyunda rol almanın yanı sıra sinema ve televizyon filmlerinde ve seslendirme çalışmalarında görev almıştır.

Rol aldığı bazı oyunlar

Titanik Orkestrası

Yaban Ormanları

Hakimiyeti Milliye Aş Evi

Montserrat

Kıskanç

Suç Ve Ceza

Filmografisi (yapımcı)

Kadınca -1984

Acı - 1984

Fırtına Gönüller - 1984

Fidan - 1984

Şaşkın Gelin - 1984

Darbe - 1984

Filmografisi (oyuncu)

Mahşer - 2007

Peri Tozu - 2007

Küçük Hanımefendinin Şoförü - 2006

Küçük Hanımefendi - 2006

Eylül - Hamdi

Yeniden Çalıkuşu - 2005

Zeytin Dalı - 2005

Yadigar - 2004

Yabancı Damat - 2004

Şarkılar Seni Söyler - 2003

Mühürlü Güller - 2003

Zehirli Çiçek - 2000

Cadı Ağacı - 1994

Üç İstanbul - 1983

Bir Yudum Mutluluk - 1982

Erkek Fatma - 1969

Önceki
Önceki Konu:
Toron Karacaoğlu
Sonraki
Sonraki Konu:
Alev Gürzap

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Adınız:
Mesajınız:
 
© 2015 Bilgiler
Coğrafya