22/02/2013 2:00
Yemekte kullanılacak malzemeler;

500 gram patates
500 gram kuşbşı et
2 adet domates veya 1 yemek kaşığı salça
2 baş soğan
Yarım su bardağı sıvı yağ
3 adet sivribiber
1,5 su bardağı su
Karabiber
Tuz

Malzemeleri hazırladıktan sonra etleri iri kuşbaşı doğrayın. Bir tencirenin içerisinde yağı kızdırıp ince soyulmuş soğanları ilave edin. Sonra kuşbaşı eti atın. 1-2 dakika kavurup, üzerine 1,5 bardak suyu ekleyip, etler yumuşayıncaya kadar orta ateşte pişmeye bırakın. Daha sonra patetesleri kare şeklinde doğrayın. Et pişince doğranmış sivribiberi ve doğranmış domates veya salçayı tencereye koyarak 1-2 dakika daha pişirip, patatesleri de tenreceye atın. Bu arada tuz ve karabiberide ilave edin. Patatesler yumuşayıncaya kadar hafif ateşte pişirip servis edin. Afiyet olsun.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu