Yemekte kullanılacak malzemeler;

1 litre et suyu
150 gram tel veya arpa şehriye
1 yemek kaşık yağ
Biraz maydanoz
2 iri kırmızı domates (Yoksa 1 yemek kaşığı salça kullanabilirsiniz)
Nane
Tuz

Et suyunu ve yağı orta boyutlarda bir tencereye koyun. Domatesleri rendeleyerek suya ilave edin. Kaynama tamamlandıktan sonra daha önceden ayıkladığınız pirinçleri ilave edin. Pirinçler yumuşayıp uzayıncaya kadar pişirin. Çorba pişerken kıyılmış maydanozları ilave edin. İstediğiniz garnitürle servis edin. Afiyet olsun.

Kategoriler:
Etiketler:

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Adınız:
Mesajınız:
 
© 2021 Bilgiler
Coğrafya