08/12/2009 20:21
30 Kasım 1978 yılında doğdu. Tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz'in kızıdır. Özel tiyatrolarda "27 numara", "Terk", Averaj Takımı gibi oyunlarda rol alan Doğa Rutkay, Kanaltürk adlı televizyon kanalında "Doğayla Gece Yarısı" isimli söyleşi programı sunmuştur.

Filmografisi

1998 Çiçegi Büyütmek (TV Dizisi)

2001 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)

2002 Pembe Patikler (TV Dizisi)

2004 Şeytan Sofrası (TV Dizisi)

2004 Halk Düşmanı (TV Dizisi)

2005 Şans Kapıyı Kırınca

2006 Gen

2008 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)

Önceki
Önceki Konu:
Ruhi Sarı
Sonraki
Sonraki Konu:
Salih Güney

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Popüler Sayfalar:
Son Ziyaretler: