08/12/2009 20:21
13 Kasım 1969 yılında Glasgow, İskoçya'da doğdu.

Aktörün lakabı Gerry'dir.

Önemli rolleri: 300 (Leonidas), The Phantomof the Opera (Phantom)



Filmografi

PS I Love You ,2007

300, 2007

beowulf & grendel, 2005

the game of their lives ,2005

The Phantom of the Opera 2004

dear frankie, 2004

timeline ,2003

lara croft tomb raider:the cradle of life, 2003

reign of fire ,2002

the jury ,2002

shooters ,2002

attila the hun ,2001

jewel of the sahara ,2001

dracula ,2000

harrison's flowers ,2000

the cherry orchard ,1999

one more kiss ,1999

lucy sullivan is getting married ,1999 (tv dizisi)

please! ,1999

the young person's guide to becoming a rock star ,1998 (tv dizisi)

little white lies ,1998

tale of the mummy ,1998

fast food ,1998

tomorrow never dies, 1997

mrs. brown ,1997

Kategoriler:
Etiketler:
Önceki
Önceki Konu:
Eyşan Özhim

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu
Coğafya Tarih Sitesi Matematik Sorusu Türkçe Sitesi