Ana Sayfa
Resim Galerisi
İletişim
Arama Yap:
Sirke
08/12/2009 20:17
Salatalara, yemeklere ekşilik vermek için kullanılan ekşimiş üzüm ya da elma suyu. Kimi besinlerin saklanmasında da yararlanılır.
Sirke yapımı çok eskilere uzanır. Tarihte hem yemeklere çeşni vermek için hem de içki olarak kullanılmıştır.
Kategoriler:
Genel Kültür
Yukarı Git »
Önceki Konu:
Sıraca Otu
Sonraki Konu:
Sirke Sineği
Yapılan Yorumlar
Henüz kimse yorum yapmamış.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.
Yorum Yapın
Adınız:
Email address:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
Gönder
Üye Girişi
Gönder
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Genel Bilgiler
Bilgi Dünyası
Genel Kültür
Hakkında Bilgi
Hayat Hikayeleri
İlginç Bilgiler
Kişisel Gelişim
Merak Ettikleriniz
Ansiklopedik Bilgi
KPSS Eğitim Bilimleri
Gelişim Psikolojisi
Dersler
Fen Bilimleri
Popüler Sayfalar:
Saat
69121 ziyaret
Aydın Bolak
2719 ziyaret
Rakun İnsana Zarar Verir Mi
887 ziyaret
Kurbağalar neden vıraklar?
26696 ziyaret
Dipol Moment
7824 ziyaret
Son Ziyaretler:
Bodrum Torba
Yeni
Manyas Gölü
Yeni
Fiber Optik
1 dakika önce
Selim Öztreves
1 dakika önce
Emilio Butregueno
1 dakika önce
© 2022 Bilgiler