Ana Sayfa
Resim Galerisi
İletişim
Arama Yap:
Sirke
08/12/2009 20:17
Salatalara, yemeklere ekşilik vermek için kullanılan ekşimiş üzüm ya da elma suyu. Kimi besinlerin saklanmasında da yararlanılır.
Sirke yapımı çok eskilere uzanır. Tarihte hem yemeklere çeşni vermek için hem de içki olarak kullanılmıştır.
Kategoriler:
Genel Kültür
Yukarı Git »
Önceki Konu:
Sıraca Otu
Sonraki Konu:
Sirke Sineği
Yapılan Yorumlar
Henüz kimse yorum yapmamış.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.
Yorum Yapın
Adınız:
Email address:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
Gönder
Üye Girişi
Gönder
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Genel Bilgiler
Bilgi Dünyası
Genel Kültür
Hakkında Bilgi
Hayat Hikayeleri
İlginç Bilgiler
Kişisel Gelişim
Merak Ettikleriniz
Ansiklopedik Bilgi
KPSS Eğitim Bilimleri
Gelişim Psikolojisi
Dersler
Fen Bilimleri
Popüler Sayfalar:
İkeda, Masatoshi Gündüz
20511 ziyaret
Falkland Adaları
5193 ziyaret
Müezzin ezan okurken neden eliyle kulağını kapatır?
17500 ziyaret
Strauss Ailesi
9423 ziyaret
Saat
79501 ziyaret
Son Ziyaretler:
Enis Behiç Koryürek
Yeni
Havan
Yeni
Albert Einstein
Yeni
Defıne
Yeni
Othello Kulesi
Yeni
© 2022 Bilgiler