1969'da Ankara'da doğdu. Tiyatro Eğitimini M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü'nde tamamladı.

1990 yılında Şehir Tiyatrosu ailesi'ne katıldı.

Pek çok oyunda rol almanın yanı sıra Başar Sabuncu, Orhan Alkaya, Şükrü Türen, Neş'e Erçetin'in asitsanlığını yaptı.

İlk sinema filmi olan "Sokaktaki Adam"la Ankara Film Festivali "Umut veren en iyi kadın oyuncu ve İzmir Film Festivali onur ödülü kazandı.

Rol aldığı bazı oyunlar

Palto (Yön: Başar Sabuncu)

Kanlı Düğün (Yön: Başar Sabuncu)

Fermanlı Deli Hazretleri (Yön: Engin Uludağ)

Önce İnsan (Yön: Şükrü Türen)

Halay (Yön: Erol Keskin)

Bir Gece Masalı (Yön: Neşe Erçetin)

Barışa Şans Verin (Yön: Can Doğan)

Filmografisi

Hepsi 1 - 2007

Fikrimin İnce Gülü - 2007

Doktorlar - 2006

Patroniçe - 2004

Sihirli Annem - 2003

Gönlümdeki Köşk Olmasa - 2002

Karşılaşma - 2002

Melekler Evi - 2000

Halk Çocuğu - 2000

Dadı - 2000

Üzgünüm Leyla - 2000

Yılan Hikayesi - 1999

Sokaktaki Adam - 1995

Çiçek Taksi - 1995

Kaygısızlar - 1994

Bizim Mahalle - 1993

Önceki
Önceki Konu:
Sibel Seyhan
Sonraki
Sonraki Konu:
Taner Barlas

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Adınız:
Mesajınız:
 
Popüler Sayfalar:
Son Ziyaretler:
© 2021 Bilgiler
Coğrafya